In de nabije omgeving is veel te beleven

Genoeg om te doen!

Welkom bij Bospark Eendracht op de Veluwe, waar je kunt genieten van rust, natuur en tal van recreatieve mogelijkheden.

Het park is ideaal gelegen voor avontuurlijke mountainbike-tochten door de bossen, sportieve fietstochten door de uitgestrekte heide en prachtige wandelingen door de ongerepte natuur. Voor de mooiste fietsroutes op de Veluwe verwijzen we je graag naar de website https://www.visitveluwe.nl/routes-op-de-veluwe/fietsen-op-de-veluwe.

Maar er is nog zoveel meer te beleven in de nabije omgeving! Zo vind je op korte afstand het prachtige Kröller-Müller Museum, met een uitgebreide collectie moderne kunst en een beeldentuin die tot de grootste van Europa behoort. Voor een leuk dagje uit met kinderen raden we het Dolfinarium in Harderwijk of Burgers’ Zoo in Arnhem aan.

Ook voor de liefhebbers van cultuur en geschiedenis is er genoeg te zien en te doen. Breng een bezoek aan het historische stadje Hattem, met zijn pittoreske straatjes en musea, of ontdek de middeleeuwse Hanzestad Zutphen, met zijn prachtige oude centrum en vele monumenten.

In het gastenboekje in ieder huisje liggen leuke tips en aanbevelingen van voorgaande gasten. Hier vind je nog meer ideeën voor activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving.

Kortom, er is genoeg te doen en te zien in de nabije omgeving van Bospark Eendracht. We hopen dat onze gasten volop zullen genieten van hun verblijf bij ons en alle recreatieve mogelijkheden in de omgeving zullen ontdekken.

×

 

Hallo!

We staan je graag te woord via WhatsApp. Kunnen we je ergens mee helpen?

×